Skeeleren

Skeelertrainingen


Als lid van Thialf kunt u deelnemen aan de skeelertrainingen. De trainingen starten begin april en duren tot begin oktober. In de zomerperiode vindt er een zomerstop van 1 maand plaats. U kunt dan wel zelf trainen op de baan.

De jeugd tot 13 jaar traint op vrijdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De trainingen zijn gericht op het leren en/of verbeteren van de techniek. Daarnaast komt uithoudingsvermogen aan bod. De trainingen zijn speels maar sportief ingericht. De trainingsgroepen zijn ingedeeld op leeftijd, maar als het skeelerniveau erg afwijkt, wordt er ook op vaardigheid ingedeeld. Ook de leeftijd van 13 jaar is geen harde leeftijdsgrens. Wil je een keer komen proefskeeleren om te kijken of onze trainingen bij je passen? Stuur een berichtje naar info@aijcthialf.nl. Natuurlijk mag je ook je broertje, vriendin of buurtje meenemen om te laten zien hoe leuk het is. En waarschijnlijk wordt hij of zij meteen lid!

Bij regen of natte skeelerbaan wordt er een bostraining georganiseerd. Dus als de baan nat dreigt te zijn, neem schoenen mee waarmee je kan rennen en lopen in het bos. Je skeelers neem je altijd mee, het komt voor dat de baan halverwege toch genoeg opgedroogd is om alsnog de wieltjes onder te binden. Natuurlijk neem je ook een helm, knie-, elleboog- en polsbescherming mee. Heb je nog geen bescherming, er zijn een paar setjes aanwezig om even te lenen.

Kosten: €50,- . Op dit uur wordt er alleen door de kinderen van Thialf geskeelerd. Daardoor is het snelheidsverschil niet te groot op de baan en veilig voor iedereen.

Vanaf 13 jaar en de volwassenen trainen op maandagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook bij de volwassenen zijn alle niveaus skeeleren aanwezig. Je kan met 0-ervaring veilig op de baan beginnen met skeeleren, je techniek met gerichte oefeningen aanscherpen of de grens van je uithoudingsvermogen opzoeken. Voor elke groep is er een trainer aanwezig die zorgt voor een goed en doorlopend trainingsseizoen.

Bij regen of natte skeelerbaan wordt er een bostraining georganiseerd. In de appgroep wordt hier over bericht, maar je kan ook op de webcam kijken hoe nat of droog de baan er bij ligt! Ook bij de volwassenen kan er een proefles afgesproken worden, stuur een berichtje hierover naar info@aijcthialf.nl. Een introduce meenemen kan natuurlijk altijd!
Kosten: €50,-

Aanmelding skeelertrainingen
Als u een keer wilt komen kijken of meedoen aan een training dan bent u van harte welkom. Na de proefles kunnen nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de ledenmodule: “Lid worden”.

Buiten de trainingen om is de skeelerbaan open voor publiek. Kom dus gerust skeeleren wanneer je maar wil en met wie je maar wil!