Open training 8 januari & Schaatsen in de kerstvakantie

Heb je ook zo genoten van het weekje natuurijs? Helaas is dát ijs al weer water geworden.

Niet getreurd, de ringbaan in het Triavium in Nijmegen gaat bijna weer open. Meer informatie in het bericht links, op deze pagina.

En jij bent welkom op onze eerste, open training op 8 januari. Kom een keer uitproberen hoe gezellig het trainen is bij onze club. En neem gelijk je buurvrouw, partner of broer mee, want samen is gezelliger dan alleen! Ben je onder de 13 jaar, dan ben je met je vriendje of vriendinnetje welkom op 14 januari! Ben je lid van A.IJ.C Thialf of heb je je al opgegeven voor de trainingen, neem ook iemand mee! Zo maken we er twee sportieve avonden van!

Geef jezelf en je meerijder wel even op via dit mailadres, dan zorgen wij die avond voor genoeg trainers: info@aijcthialf.nl

Al eerder schaatsen? Dan kan je natuurlijk in Deventer terecht. In de kerstvakantie kan je ook een beetje oefenen op de ijshockeybaan van het Triavium, meer informatie door hier te klikken!

Als je niet zoveel eisen stelt aan het ijs, is het ontzettend gezellig zwieren in het openluchtmuseum in Arnhem, hier vind je meer informatie.

Zijn deze twee opties niets voor je, meld je dan gauw aan voor de trainingen in het Triavium of in Deventer. Of kom natuurlijk naar de open training op 8 januari! Over onze trainingen vind je hier meer informatie!