Ringbaan Triavium weer open!

Dat is goed nieuws want onze trainingen in Nijmegen worden hervat! Voor zover bekend gaat de ringbaan van Triavium begin januari 2023 weer open.

In de komende periode zijn 5 trainingsavonden en 1 clubwedstrijd voor AIJC Thialf gereserveerd voor volwassen schaatsers en jeugdschaatsers vanaf 13 jaar. We schaatsen dan ongeveer eens in de twee weken op zondagavond van 18:45 tot 20:15 uur. De training is van 19.00 tot 20.00 uur en je hebt een kwartier om lekker in- en uit te rijden.

Onze eerste training zal plaatsvinden op 8 januari. Dit is tevens een open avond voor alle leden. Je mag dan ook geïnteresseerde familieleden en vrienden mee nemen. We hopen daarmee weer zo veel als mogelijk (nieuwe) schaatsers op het ijs te krijgen voor onze trainingsavond!

Op de laatste trainingsdatum sluiten we het schaatsseizoen af met de traditionele clubwedstrijd. De trainingskosten voor de tweede helft van het seizoen bedragen €67,50,-. Mocht er een training meer of minder gehouden kunnen worden, dan wordt dat bedrag met €11,50 verhoogd of verlaagd. 

Als je dit bericht helemaal tot hier gelezen hebt, schrijf je je natuurlijk meteen in via de ledenmodule en neem je een vriend, vriendin, buurman of zus mee op de eerste trainingsavond.

Alle trainingsdata op een rij:

8 januari (open training, iedereen welkom!)
22 januari
5 februari
19 februari
5 maart
19 maart (clubkampioenschappen)

De jeugdtrainingen hebben tot de kerstvakantie plaatsgevonden op de ijshockeybaan. Dat was geweldig maar ook de kids kunnen per 14 januari weer de ringbaan op. De trainingstijd is weer zoals we gewend zijn, namelijk van 18:45 tot 19:45 uur. Heb je nog niet meegeschaatst? Geef je gauw op voor de tweede helft van het seizoen via de ledenmodule! Voor het resterende seizoen bedragen de kosten € 60,- . Geef bij het aanmelden even aan dat het gaat om half seizoen.

Wil je graag meer schaatsen en ben je 12 of 13 jaar oud, dan mag je ook al meerijden op de zondagtrainsing voor 13+. Overleg even met je trainer op zaterdag voordat je je opgeeft.

Daarnaast is er voor gevorderden de mogelijkheid om deel te nemen aan onze training in Deventer op vrijdagavond (vanaf 20:00u). De vrijdagavond in Deventer is een trainging voor ervaren toerrijders. Er zijn al een paar jeugdleden die dit doen en die middels carpooling naar De Scheg komen. Als er (veel) meer mensen zijn die dit ook willen dan kunnen we eventueel extra trainers inschakelen.

Geïnteresseerd? meld je meteen aan via de ledenmodule. Als je vragen hebt, stuur ons een mailtje via info@aijcthialf.nl dan kijken we voor jou wat de mogelijkheden zijn. We hopen jullie allemaal weer te zien op het ijs!

Ysbrand Graafsma en Pedro Bergevoet