Het skeelerseizoen gaat weer van start. Meld je nu aan!

Het skeelerseizoen gaat van start!

In de eerste week van april start de skeelertraining weer! Op 8 april is de eerste jeugdtraining en op 11 april starten de volwassenen weer. Alle trainingen vinden plaats op onze skeelerbaan op Sportpark ‘t Cranevelt
Daam Fockemalaan 1 in Arnhem. Een keer komen kijken of een training uitproberen, u bent harte welkom. Voor de veiligheid is het dragen van skeelerbescherming tijdens de training verplicht. Buiten de trainingstijden om is de skeelerbaan open voor publiek.

Jeugdskeeleren tot en met 12 jaar:

De training voor de kinderen is op vrijdagavond van 18.30 – 19.30 uur. Er wordt getraind in verschillende niveaugroepen. Je kan dus helemaal vanaf het begin bij ons komen oefenen, maar als je al een paar jaar skeelert, is er genoeg uitdaging in een andere groep. Bij regen of natte skeelerbaan wordt er een training zonder wielen georganiseerd. De kinderen hebben dan een conditietraining in spelvorm of gaan lekker het bos in. Neem bij twijfel dus sportschoenen mee!
De leeftijdsgrens tot en met 12 jaar is geen harde grens. Overleg met jouw trainer als het niet past wat betreft snelheid en ambities.

Skeelertraining voor volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar:

Op maandagavond trainen de leden vanaf 13 jaar in verschillende niveaugroepen. Dus zowel beginners als de snelle rijders komen aan hun trekken! De training is van 19.30 – 21.00 uur. Bij regen of natte skeelerbaan wordt er een bostraining georganiseerd. Regelmatig rijden er ook leden op de vrijdagavond, er is dan geen trainer aanwezig. Ook wordt er op mooie zomeravond vaak een tochtje buiten de baan gereden.

Een training uitproberen:

Altijd al eens die techniek van het skeeleren en bijvoorbeeld het remmen onder de knie willen krijgen? Train een seizoen met ons mee! Meer informatie en een proefles zijn mogelijk door een mail te sturen naar info@aijcthialf.nl. Er zijn een aantal maten skeelers beschikbaar om te lenen. Ook een helm en beschermers kunnen geleend worden.

Bescherming tijdens het skeeleren:

Het dragen van een helm, knie- en polsbescherming is verplicht tijdens de trainingen. Deze kunnen bij een proefles geleend worden van de club. Daarnaast zijn een valbroekje en elleboogbeschermers extra mogelijkheden om jezelf te beschermen tijdens een val op het asfalt.

Aanmelden voor het zomerseizoen voor leden:

Als je je al aangemeld hebt voor de activiteiten van het zomerseizoen dan is dat natuurlijk niet opnieuw nodig. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan via de ledenmodule. Kies voor de optie Inschrijven. Daar kun je kiezen voor de verschillende activiteiten (hieronder meer info). Klik vervolgens op Versturen. Via de volgende link is de ledenmodule te vinden:

https://pr01.allunited.nl/?section=AIJCTHIALF

Je gebruikersnaam is je email adres of lidnummer. Het lidnummer kun je vinden op de factuur of kun je opvragen via mailadres penningmeester@aijcthialf.nl . Ben je je wachtwoord voor de ledenmodule kwijt? Kies dan in de ledenmodule de optie ‘nieuw wachtwoord aanvragen’.

Lees hier meer informatie voor komend seizoen