Het schaatsseizoen gaat van start!

Misschien vallen de mussen nog van het dak als je dit bericht leest! Maar in het Triavium ligt het ijs al weer voor ons klaar. De jeugd kan weer schaatsen op zaterdagavond vanaf 30 september en vanaf 14 jaar en ouder ben je welkom op de zondagavond vanaf 1 oktober, eens in de twee weken. Natuurlijk kom je ook naar onze wintersport-bootcamp op maandagavond! Dit is niet alleen een goede ondersteuning voor alle wintersporten, het is ook ontzettend gezellig! En natuurlijk mag je heel zachtjes mopperen op de trainer omdat de training zo zwaar is en als hij even niet goed kijkt, train je wat minder intensief! Kortom, de training is voor elk niveau geschikt!

Op vrijdagavond wordt er weer in Deventer getraind. Ook er is vanuit de Baanvereniging Gelderse Poort (BGP) de mogelijkheid om ook op andere avonden te trainen met je AIJC Thialf lidmaatschap. Gedurende het schaatsseizoen wordt er vanuit deze BGP in samenwerking met AIJC Thialf laagdrempelige wedstrijden georganiseerd. Deze zijn zeer officieel maar er zijn genoeg begeleiders aanwezig om zowel de jeugd als de volwassenen te ondersteunen bij het rijden en leren van een wedstrijd. Super leuk om in ieder geval één keer aan mee te doen!

Meer informatie over de mogelijkheden om bij AIJC Thialf te schaatsen, vind je hier.

Wist je dat….

Als je Thialf lid bent en een beginnend schaatser, je met de jeugd mag mee schaatsen! Hoe leuk om samen met je zoon of dochter op zaterdagavond rondjes te draaien. Het gaat hierbij wel om echte beginners. Als je snelheid te hoog wordt, kan je aansluiten bij de zondagsgroep. Natuurlijk is daar ook een beginnersgroep.