Het schaatsseizoen gaat van start – meld je nu aan!

Begin oktober starten de trainingen in Triavium. De Scheg in Deventer opent de baan op 9 oktober. We hopen van harte dat dit seizoen niet weer als een nachtkaars uitgaat door corona perikelen. Zorg dat je aanmelding tijdig binnen is, wij zorgen er dan voor dat alle administratie (bv naar Triavium) tijdig geregeld is, zo kom je niet voor een dichte poort op de ijsbaan.

Jeugdschaatsen tot en met 12 jaar in Triavium (Nijmegen):

De jeugdtrainingen voor Thialf zijn op de zaterdagavond in het Triavium in Nijmegen van 18.45-1945 uur.

Schaatstraining voor volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar in Triavium (Nijmegen):

Op zondagavond in het Triavium van 18.45 – 20.15 uur. Dit is niet elke week maar gemiddeld één keer in de twee weken.

Maandagavond wintersport bootcamp op ‘t Cranevelt:

Op maandagavond om 19.30 uur start de training bij het clubhuis.

Vrijdagavond training in de Scheg (Deventer):

Op vrijdagavond van 20:15- 22:00 uur wordt er wekelijks op de kunstijsbaan in Deventer getraind door een groep gevorderde toerrijders

Aanmelden voor het winterseizoen voor leden

Als je je al aangemeld hebt voor de activiteiten van het winterseizoen dan is dat natuurlijk niet opnieuw nodig. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan via de ledenmodule. Kies voor de optie Inschrijven. Daar kun je kiezen voor de verschillende activiteiten (hieronder meer info). Klik vervolgens op Versturen. Via de volgende link is de ledenmodule te vinden:
https://pr01.allunited.nl/?section=AIJCTHIALF
Je gebruikersnaam is je email adres of lidnummer. Het lidnummer kun je vinden op de factuur of kun je opvragen via mailadres penningmeester@aijcthialf.nl . Ben je je wachtwoord voor de ledenmodule kwijt? Kies dan in de ledenmodule de optie ‘nieuw wachtwoord aanvragen’.

Lees hier alle informatie voor komend seizoen