Contact

Snel contact

Heb je een algemene vraag over de vereniging? Stuur dan een e-mail aan: info@aijcthialf.nl.

Ben je van de pers of heb je een tip voor onze sociale media? Mail naar: communicatie@aijcthialf.nl of bel Itske Tersteeg (06 49106632).

Onze natuurijsbaan, skeelerbaan en clubhuis op ‘t Cranevelt

Sportpark ‘t Cranevelt
Daam Fockemalaan 5
6815 DL Arnhem

De baan

Thialf heeft een bijzondere baan. De baan loopt licht naar binnen af waardoor het regenwater naar de binnenkant van de baan loopt. Daar zitten putjes die voor de afvoer van het water zorgen. In de zomer hebben we op deze manier de beschikking over een uitstekende skeelerbaan die snel droogt na een regenbui.

In de winter kunnen de afvoerputjes worden dichtgedraaid, het water kan daarom niet meer weglopen. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is een rand aangebracht waardoor het water op de baan blijft staan en kan bevriezen. Het asfalt is licht van kleur waardoor het opgebrachte water nog sneller bevriest. Bij het maken van ijs hebben wij fantastische ondersteuning van het Sportbedrijf Arnhem.

Clubhuis

Aan de baan is het clubhuis gelegen, dat wij delen met de wielervereniging Reto.

Ons clubhuis beschikt naast een kantine met bar en keukentje, natuurlijk kleedruimtes met douche voor mannen en vrouwen. Voor de commissies en het bestuur is een aparte vergaderruimte. In het clubhuis worden regelmatig verenigingsactiviteiten georganiseerd zoals de jaarvergaderingen, de jaarlijkse afsluitingsavonden en de voorlichtingsavonden. De kantine is in een ijsperiode het kloppend hart van het schaatsen. Er is voldoende ruimte op even op te warmen met een chocolademelk met slagroom! In de zomer wordt er na afloop van de training regelmatig een drankje gedronken in de kantine.

Alle contact gegevens

Bestuur

VoorzitterJacco van der Veldeninfo@aijcthialf
Secretarisvacatureinfo@aijcthialf
PenningmeesterYsbrand Graafsmapenningmeester@aijcthialf.nl
Ledenadministratieledenadmin@aijcthialf.nl
TrainingscoordinatorBas Biesbroekinfo@aijcthialf
CommunicatieItske Ter Steegcommunicatie@aijcthialf.nl
Natuurijs en techniekRamon van Kranendonk

Correspondentie en administratief

AIJC Thialf

Händelstraat 26
6815CW Arnhem

Bankrekening: NL35 INGB 0000 9236 06 t.n.v. AIJC Thialf (Arnhem)