Het skeelerseizoen gaat van start!

We starten weer met skeeleren! Alle leden hebben een mail ontvangen over de start van het  seizoen. De volwassenen starten maandag 15 maart en de jeugd op 19 maart. Inschrijven is verplicht, maar als je ingeschreven bent hoef je je niet per keer aan te melden, dat wordt op de baan bijgehouden.

Wil je gebruik maken van een proefles, stuur dan een mail naar info@aijcthialf.nl, welkom!  Er zijn een aantal leenskeelers, geef van te voren aan als je daar gebruik van wil maken. Meer info, waaronder de kosten, is te vinden onder het tabblad skeeleren.

De volwassenen starten om 19.15 en stoppen voorlopig uiterlijk om 20.30 uur in verband met de avondklok. Tot 19.30 kun je je warmingup doen. Daarna trek je je skeelers aan en maken we een indeling van tweetallen. Van de trainers krijg je informatie over hoe je je skeeleractiviteit in kunt vullen.

De jeugd start om 18:30 tot 19:30 uur. De jeugd mag weer gewoon trainen. Daar zijn geen nieuwe voorwaarden ten opzichte van vorig seizoen. Per kind mag er maximaal 1 ouder/begeleider mee. Deze mag aan de kant blijven zitten.