Parkeren op 't Cranevelt

Gratis parkeren op de nieuwe parkeerplaats op het voormalige veld 5, aan de Kluizenweg, toegang en uitrit van de parkeerplaats halverwege de Kluizeweg.

Er zijn ongeveer 300 parkeerplaatsen gerealiseerd, omsloten door een hekwerk. De parkeerplaatsen zijn van 06.00 uur tot 17.00 uur bestemd voor het personeel van Rijnstate Ziekenhuis. De parkeerplaatsen zijn vanaf 17.00 uur op doordeweekse dagen en in de weekenden bestemd voor gebruikers en bezoekers van het Sportpark.

Gebruikers en bezoekers van het Sportpark drukken bij de slagboom op een knop en ontvangen een parkeerkaart. Er is een barcodeapparaat CQ uitrij-kastje, geplaatst in de hal van het clubgebouw RETO/Thialf, deze stelt je in de gelegenheid gratis te parkeren op de nieuwe parkeerplaats.

Voor het afzetten van mensen op deze parkeerplaats, kun je binnen 15 minuten zonder af te stempelen de parkeerplaats weer verlaten. In geval van calamiteiten is er bij de slagbomen een 24-uurs telefoonconnectie met de meldkamer van het Rijnstate Ziekenhuis.

De procedure is dat je bij aankomst uit de automaat bij de slagboom een kaartje trekt voor toegangsverlening. Aan de kop van de parkeerplaats is een trap waar je lopend het park op kan. Na het afstempelen met een barcode in het clubgebouw, hebt je een kwartier de tijd om bij vertrek de slagboom te openen.